Vreme čitanja: oko 1 min.

Lajović napravio prvi korak ka glavnom žrebu u Monte Karlu: Souza bio mačiji kašalj za našeg Ducija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Portugalac je položio reket posle dva seta i oko sat i 15 minuta borbe

  • 0
Dušan Lajović Foto: MN Press

Blizu je Dušan Lajović da se domogne mesta u glavnom žrebu Mastersa u Monte Karlu. Za to će mu biti neophodna još samo pobeda protiv Uga Ambera iz Francuske sutra, pošto je danas od Žoaa Souze ostavio samo dugmiće iza sebe posle sjajne partije - 2:0 (6:2, 6:4).

Odigrao je Duci na svom nivou od početka do kraja, vrlo brzo je stigao do brejka prednosti u prvom setu, što mu je svakako olakšalo posao u nastavku meča. Do kraja uvodnog dela igre je zatim još jednom oduzeo servis Portugalcu i prepustio mu samo dva gema.

U drugom setu smo ipak gledali veći egal, pošto je Portugalac držao svoj servis dosta dugo. Mogao je da ga ispusti koliko u sedmom gemu uz dve brejk lopte za našeg Lajovića, ali se to svakako desilo dva gema kasnije što je zapečatilo sudbinu Souze.

Ovom pobedom je Duci izjednačio na 2:2 u međusobnim susretima, pošto je Žoao uspeo da dobije prva dva međusobna duela davne 2012. i 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Lajović sa teniskog terena prešao na esports

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA