≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbogatija teniserka sveta može odjednom da kupi čak 14 klubova Premijer lige!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac Džesike Pegule je milijarder čija vrednost se procenjuje na 6,83 milijarde dolara

  • 1
Džesika Pegula Foto: Dovgan/UK Sports Pics / Sipa Press / Profimedia

Iako nikada u karijeri nije prošla neko četvrtfinale Grend slema, američka teniserka Džesika Pegula tokom karijere zaradila je negde oko sedam miliona dolara!

Međutim, to nije ništa u poređenju sa ogromnim bogatstvom koje Pegula poseduje zbog sjajnih poslova njenog oca Terija Pegule - milijardera koji na svom kontu ima 6,83 milijarde dolara.

To praktično znači da bi Pegula, ne računajući timove velike šestorke, istovremeno mogla da bude vlasnica čak 14 preostalih timova Premijer lige. Primera radi, Mančester junajted je najskuplji sa 5,95 milijardi dolara, dok je Totenhem najjeftiniji iz TOP 6 sa vrednošću od 3,19 milijardi dolara.

Kada je u pitanju ostalih 14 timova, Vest hem je najskuplji i košta 665 miliona dolara. S druge strane, Bornmut je najjeftiniji sa vrednošću od 144 miliona dolara.

Pegulin otac Toni je većinu svog bogatstva stekao kroz poslove vezane za prirodni gas, a u svom vlasništvu ima NFL tim Bafalo Bilse i NHL tim Bafalo Sabres. S druge strane, sama teniserka ne želi da se njen privatni i poslovni život mešaju.

- Tenis je moja stvar, to je moj posao i karijera. To je nešto što je odvojeno od života mojih roditelja koji nemaju pravo da se mešaju i da mi kažu šta mogu, a šta ne, da radim na terenu - rekla je Pegula.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je atraktivna teniserka koja se dopisivala s Novakom pred AO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сврха

    9. april 2023 | 14:27

    И шта је поента овог текста?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA