≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši i sadašnji veliki šmeker Formule 1 gledali Đokovića: Nole je sa jednim srdačno proćaskao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džordž Rasel se ispričao sa Novakom posle njegovog meča 2. kola u Monte Karlu

  • 0
Novak Đoković, Džordž Rasel Printskrin Twitter.com/@atptour

Meč Novaka Đokovića privukao je veliki broj poznatih ličnosti u Monte Karlu, počevši od kneza Alberta od Monaka, do zvezda Formule 1, jedne bivše i jedne sadašnje.

Duel Đokovića i Gahova pratili su sa tribina sa svojim lepšim polovinama i nekadašnji vozač Formule 1, Britanac Dejvid Kultard, kao i njegov sunarodnik i aktuelni vozač Mercedesa Džordž Rasel, takođe sa svojom devojkom.

Masters Monte Karlo, Novak Đoković, Ivan Gahov Dejvid Kultard sa novom devojkom Sigrid Silversend; Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Posle meča je Rasel imao i čast da upozna Novaka i proćaska sa njim.

Rasel je prvo pitao Novaka kako je prošao meč sa Gahovim.

- Bilo je dobro, ovo je solidan start, ali uvek može da bude bolje. Savršenstvo, taj nivo uvek tražiš, da napreduješ - rekao je Novak, nakon čega je Rasel ponovo pitao.

- Ono što sam shvatio da je teško za vas jeste kada ne znate kada igrate, kada ste drugi, treći ili četvrti na program, nikada ne znate tajming?

- To je izazov i danas sam čekao možda sat i po ili dva više nego što sam očekvao. Onda se pitate da li da se zagrevate ili ne i to vas čini anksioznim - odgovorio mu je Đoković, koji je zatim pitao šta je čeka Rasela, na šta mu je on objasnio da se upravo vratio iz Melburna, da ih sada čeka trka u Azerbejdžanu, a potom Majami, pa Monte Karlo, na šta se Novak potom našalio.

- Oni vas baš ne zadržavaju na kontinentu, zar ne? Šetaju vas širom sveta - uz osmeh je rekao Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković upalio motore i otišao u drugo kolo Monte Karla: Najbolji potezi sa meča Novaka i Gahova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA