Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Srpska Open nećete smeti da unesete kišobran i torbu: Pročitajte pravila za teniski turnir u Banjaluci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored toga, zabranjeni su dronovi i alkohol

  • 0
Novak Đoković - Aslan Karatsev Foto: Nikola Tomić

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković zaigraće na Srpska Open turniru u Banjaluci naredne nedelje nakon poraza u osmini finala Monte Karla od mladog italijanskog tenisera Lorenza Musetija ranije sinoć.

Biće to prvi put da se ovaj turnir premestio u Banjaluku, očekuje se prisustvo nekih vrhunskih tenisera, a koji će se boriti za trofej i novih 250 bodova na ATP listi.

Međutim, za ulazak na tribine važiće i posebna pravila kako bi se osigurala maksimalna bezbednost svih aktera. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske stigao je dopis o pravilima ponašanja na predstojećem turniru i procedura koje moraju da se poštuju.

Svi gledaoci će proći kontradiverzione preglede kod policijskih službenika na ulazima, a radiće volonteri Policijske akademije. Građani treba da prijave svako sumnjivo ponašanje organima reda, kao i ako primete upotrebu dronova koji su apsolutno zabranjeni.

Obaveza je i da se svi pridržavaju zvaničnih pravila koje je izdao organizator, a koji propisuje da nije dozvoljen unos alkohola, velikih ruksaka, torbi, kišobrana i bilo čega slično. Svi predmeti će biti oduzimani na ulasku.

Teniski kompleks može da primi 6.000 gledalaca, a na terenu će nastupiti Novak Đoković, Sten Vavrinka, Damir Džumhur, Andrej Rubljov, Borna Ćorić, Miša Kecmanović, Talun Grikspor, Rišar Gaske, Jirži Lehečka, Benžamen Bonzi, Aleks Molčan, Laslo Đere, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Hamad Međedović, Gael Monfis...

(Telegraf.rs)

Video: Novak isprobao udarac koji nikada u karijeri nije igrao, a koji je zaštitni znak Federera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA