≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izbacio Đokovića u Monte Karlu, pa poručio: "Za mene je Federer GOAT"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijan priznao i da mu je žao što nikada nije igrao protiv Rodžera

  • 8
Lorenco Museti, Novak Đoković Foto: JEAN CATUFFE / AFP / Profimedia

Italijanski teniser Lorenco Museti nije imao nikakvu sumnju kada je dobio pitanje ko je za njega najbolji igrač svih vremena, odnosno GOAT "belog sporta."

U intervjuu koji je dao za "Gio Journal", Museti, koji je nedavno izbacio Novaka Đokovića na mastersu u Monte Karlu, je rekao:

- Za mene je Federer najveći teniser svih vremena. On mi je bio izvor inspiracije, šteta što nisam imao priliku da igram protiv njega. Kada je u pitanju moj san, on je da budem prvi reket sveta i da osvojim što više Grend slem titula - rekao je Italijan.

Museti je Noleta dobio sa 2:1 u setovima, u meču koji je sa prekidom zbog kiše trajao skoro četiri sata. Potom je već u narednoj rudni "pao" i osvojio je samo četiri gema protiv zemljaka Janika Sinera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nista sporno

    18. april 2023 | 09:15

    Ja kao mali sam mislio da je moj tata najaci covek na planeti,verovatno svi ostali su mislil za svoje oceve isto,tako da sta ti mislis je bitno kao sto i ja sta sam mislio kao mali. Mozes da mislis sta zelis,al istina je jedna..a to je SKOR NA KRAJU KARIJERE

  • panic

    18. april 2023 | 08:39

    za nekoga su bogovi a BOG federeru je djokovic

  • Мika

    18. april 2023 | 08:34

    Ima pravo na svoje mišljenje i nije jedini koji tako misli.Meni je Džordan najveći svih vremena u kosarci i ako Lebron ima više titula.Novak bi mi bio najveći i da je ostao na 20 GS titula kao Federer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA