Vreme čitanja: oko 1 min.

Alkaraz imao reči hvale o Novaku: "Đoković je Đoković, gubio je, ali može da osvoji Madrid i Rim"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španac je svestan o kakvom rivalu se radi

  • 1
Karlos Alkaraz Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je pretrpeo veoma nezgodan poraz na turniru u Banjaluci, gde je od njega bio bolji drugi Srbin, Dušan Lajović, sa ubedljivih 2:0.

Ovo je već drugi turnir na šljaci na kom Novak nije pružio baš najbolje partije, pošto je prethodno i u Monte Karlu eliminisan od Lorenca Musetija, što definitivno nije najbolja uvertira pred Rolan Garos.

Za to vreme, trenutno možda i najveći rival našeg Novaka jeste Karlos Alkaraz, koji ima meč protiv Danijela Evansa na turniru u Barseloni.

- Ne bih znao da kažem da li je Đoković na šljaci najteži rival, ali Đoković je Đoković. Jeste izgubio u osmini finala Monte Karla i u četvrtfinalu Banjaluke, ali može da osvoji i Madrid i Rim - rekao je Alkaraz

(Telegraf.rs)

Video: Noleta snajka bodri sa tribina: Saška Veselinov dokazala da je njegov fan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    22. april 2023 | 12:41

    Nole je najveći šampion na svetu svih vremena, ali mi se čini da je juče pomalo i namerno izgubio.Iz više razloga.Pojavio se tu, kao prvo da bi dao na važnosti turniru gde on ima vlasničku strukturu.Bodovi i titula mu ne znače previše, podloga je zaj.bana i koliko čujem nije baš najbolje pripremljena i može lako da se povredi, a fokusirao se čovek samo na GS, a i Lajoviću mnogo više znači pobeda ili osvajanje turnira tek.Da je negde drugde turnir 250 ne bi se ni pojavio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA