Vreme čitanja: oko 1 min.

Lajović pun utisaka posle velike titule u Banjaluci: "Možda i najteži meč koji sam morao da završim"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dušan je u finalu savladao Andreja Rubljova u tri seta

  • 0
Dušan Lajović Foto: MNPress

Srpski teniser, Dušan Lajović osvojio je titulu na Srpska Openu pobedom nad Andrejom Rubljovim u velikom finalu, koje je bilo spektakularno i završeno je tek posle sjajne borbe u tri seta - 2:1 (6:3, 4:6, 6:4)!

U prvoj izjavi posle samog meča, Duci je bio pun utisaka i emocija. Kaže da je bio na izdisaju snaga, ali je našao način da završi posao.

- Iskreno, bilo je možda najteži meč koji je trebalo da završim u poslednjih šest meseci. Bio sam iscrpljen kod 5:1, bilo mi je malo i loše. On je veliki borac, ali sam uspeo u poslednjem gemu da odigram vrhunski. Igrao sam automatski, pokušavao sam da udaram ranije loptu forhendom. Bio sam blizu da izgubim i taj gem, ali sam oduševljen i presrećan to što sam uradio ove nedelje, poslednje finale mi je bilo pre četiri godine. Ovo je izuzetno neočekivano bilo za mene. Još uvek verujem u sebe, nisam imao najbolju prošlu godinu, tako da mi ovo znači.

Posebne pohvale otišle su na račun publike koja ga je zaista bodrila na odličan način.

- Ne bih mogao to da uradim bez vas, hvala vam na pomoći. Bilo je prelepo igrajući pred vama, hvala na podršci i ljubavi. Čestitke Andreju, žao mi je zbog tvog poraza, nadamo se da vidimo u nekom narednom finalu.

(Telegraf.rs)

Video: Lajović sa teniskog terena prešao na esports

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA