Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo je jedan od najboljih turnira, hvala publici, bez njih ovo ne bih uspeo": Lajović o najbitnijim momentima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duci je uspeo da slomi Rubljova posle tri seta

  • 0
Dušan Lajović Foto: MNPress

Srpski teniser, Dušan Lajović pobedio je u finalu Srpska Opena u tri seta protiv Andreja Rubljova, trenutno šestog na svetu i tako stigao do svog drugog ATP trofeja - 2:1 (6:3, 4:6, 6:4).

Odlično je igrao Duci, a posle finala na dodeli pehara imao je pre svega reči hvale za Rubljova, koji je prošle sedmice uzeo trofej u Monte Karlu.

- Andrej, hvala ti na lepim rečima, sjajno si igrao poslednje dve nedelje, drago mi je delimo teren, nije mi lako da igram protiv tebe. Uživao sam u svakom momentu finala. Radiš super posao, nadam se da ćeš imati još uspeha i želim ti najbolje u narednim nedeljama.

Potom se Lajović zahvalio nizu ljudi, bez kojih ovaj uspeh ne bi bio moguć.

- Sada da se obratim i na našem jeziku. Pre svega, hvala skupljačima loptica, sudijama, volonterima, ljudima u Banjaluci koji su nam omogućili da imamo ovako lep turnir. Bilo je uživanje igrati ovde prethodnih sedam dana, hvala i publici koja je došla u ovom broju. Bez vas ne bih podigao ovaj trofej, hvala vam stvarno od srca. Hvala i sponzorima, ljudima iz ATP, kao i direktoru Đorđu, koji radi fantastičan posao treću godinu u nizu. Ovo je jedan od najbolje organizovanih turnira iz serije ATP 250, hvala što ste me zvali da igramo ovde. Na kraju, hvala i svim ljudima koji su u mom boksu i oni koji nisu i koji me prate sve ove godine, ne samo kada ide dobro, nego i kada je teško. Hvala što su ostali uz mene i verovali u moj tenis. Ovo ne bi bilo moguće bez vas.

(Telegraf.rs)

Video: Lajović sa teniskog terena prešao na esports

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA