Vreme čitanja: oko 1 min.

"Banjaluka je bila centar sveta, poslali smo prelepu sliku": Đorđe Đoković pohvalio i Ducija zbog titule

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rekao je direktor turnira da je on jedan od najboljih momaka na celom turu

  • 2
Đorđe Đoković Foto: MN Press / Marko Metlaš

Pobedom Dušana Lajovića protiv Andreja Rubljova u velikom finalu u tri seta, završen je još jedan fantastičan Srpska Open koji je ove godine održan u Banjaluci.

Publika je mogla da uživa u fantastičnom tenisu, a za sam kraj im se posle finala obratio i direktor turnira, Đorđe Đoković koji je potvrdio da je sve prošlo u najboljem mogućem redu.

- Poslali smo prelepu sliku širom sveta, Banjaluka je bila centar sveta, centar tenisa. Uveličali ste ovaj događaj. Želeo bih da se zahvalim svima kako bi ostavili živote po strani da bi se ovaj događaj desio. Neizmerno sam im svima zahvalan.

Poslao je i poruku Dušanu Lajoviću, za kojeg kaže da je uvek nasmejan i vedrog duha.

- Uvek se vraćaš sa osmehom, nadam se da ćeš se vratiti ponovo jer si jedan od najboljih momaka na turu i cenimo što si ovde.

Bilo je Đorđu Đokoviću drago što je na kraju Lajović uspeo da se domogne titule šampiona.

- Duci, ne znam sta ti prolazi kroz glavu, mogu da vam garantujem da ne postoji bolji čovek na svetu, ovaj čovek je gromada. Uradićemo sve da se tenis vrati u Banjaluku. Bio je veliki skepticizam, niko nije verovao da ćemo da napravimo ovakav turnir. Želimo da se vratimo i da održimo tradiciju, da Srpska Open živi dugo, dugo - završio je Đorđe Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Nole dobio blagoslov i ikonu jedne od najvećih svetinja srpskog narod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA