Vreme čitanja: oko 1 min.

"Šteta...": Alkaraz komentarisao izostanak Đokovića i Nadala sa Mastersa u Madridu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne ide Karlitos u Madrid sa pretpostavkom da će osvojiti

  • 0
Janik Siner, Karlos Alkaraz, Masters Majami 2023 Foto: AP/Tanjug

Drugi teniser sveta Karlos Alkaraz biće prvi favorit za osvajanje i odbranu titule na Mastersu u Madridu, ali mladi Španac ne smatra da će mu posao biti mnogo lakši zato što na turniru neće biti Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

- Kada najbolji igrači nisu tu kažemo da je posao nešto lakši, ali kao što sam rekao, svi igrači su veoma dobri. Imaju visok nivo igre, svaki igrač može da se osvoji titulu. Zato, nismo toliko samouvereni zbog velikih izostanaka. Šteta što ljudi neće moći da uživaju u njihovim igrama, ali se ostali ne osećaju kao favoriti zbog toga, moraće sve da ide meč po meč - kazao je Alkaraz.

Ne ide Karlitos u Madrid sa pretpostavkom da će osvojiti.

- Kada idemo na turnir, svako smatra da bi mogao da ga osvoji, svako pokušava, ali ako to ne učinimo, neće biti neuspeh. Moj neuspeh bi bio ukoliko se ne bih dovoljno zalagao, ukoliko ne bih pokazao onaj nivo igre koji očekujem, to mi je najbitnije. Što se tiče zalaganja i ponašanja, u mojoj glavi, ukoliko sam bio zadovoljan, ne smatram da sam omanuo - zaključio je Alkaraz.

(Telegraf.rs)

Video: Ninković za Telegraf: "Žao mi je mog Partizana, čitava Srbija vidi šta se dešava"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA