Vreme čitanja: oko 1 min.

Lajović nastavlja da "melje" redom u Madridu: "Pao" je i deveti teniser sveta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deveti teniser sveta i sedmi nosilac na turniru nije imao rešenja za raspoloženog Lajovića, koji je posle dva i po sata izborio plasman u treće kolo u Madridu

  • 2
Dušan Lajović Foto: MN Press

Nastavlja Dušan Lajović tamo gde je stao u Banjaluci. Srpski teniser je još jednom odličnom partijom na ATP turniru u Madridu savladao favorizovanom Feliksa Ože Alijasima sa 2:1 u setovima (2:6, 6:3, 6:7).

Deveti teniser sveta i sedmi nosilac na turniru nije imao rešenja za raspoloženog Lajovića, koji je posle dva i po sata izborio plasman u treće kolo u Madridu.

Lajović je odlično ušao u meč, i sa dva rana brejka obezbedio sebi 4:0 u prvom setu, koji je rutinski i osvojio nešto kasnije. Ipak, u drugom setu je mladi kanadski teniser uspeo da odgovori i izjednači, da bi se sve rešavalo u taj-brejku trećeg seta, koji je na kraju pripao srpskom teniseru.

Dušan Lajović Foto: MN Press

U trećem kolu Mastersa u španskoj prestonici, Lajović će se sastati sa Janom-Lenardom Štrufom, koji je 65. teniser sveta.

(Telegraf.rs)

Video: Lajović: Mislio sam da neću izdržati fizički ali sam smogao snage i publika mi je mnogo pomogla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA