Vreme čitanja: oko 1 min.

Prekinuta Lajovićeva fenomenalna serija u trećem kolu Madrida: Duciju četvrti put došao glave isti čovek

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svakako, Srbin je pokazao da je još uvek u formi ovim nizom

  • 0
Novak Đoković - Dušan Lajović Foto: ATV

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da nastavi sjajni niz koji traje još od Banjaluke jer je u trećoj rundi Mastersa u Madridu poražen od Nemca Jana Lenarda Štrufa nakon preokreta 6:7, 6:3, 6:3.

Lajović je posle osvojene titule na Srpska Openu došao u glavni grad Španije i povezao još dve pobede, između ostalog protiv Feliksa Ože Aliasima, ali je i u četvrtom međusobnom duelu eliminisan od strane Štrufa koji ga je sada sva četiri puta dobio sa 2:1 u setovima.

Okršaj je trajao dva sata i 13 minuta i činilo se da posle prvog seta može Duci da nastavi dublje kroz žreb koji ga je prilično dobro poslužio samim tim što Aliasima više nije bilo.

U taj-brejku su napravljena dva mini brejka, za 2:0 i 5:1, tako da je bilo prilično jasno ko će do vođstva.

Jedno popuštanje, i to u osmom gemu za 5:3, bilo je dovoljno da se nemački teniser vrati u igru, a nakon pretrpljenog udara u drugom gemu presudne borbe, Štruf je nastavio ka lakoj pobedi.

Svakako, Srbin je pokazao da je još uvek u formi ovim nizom, iako i sada ima za čime da žali, a Nemac će u osmini finala igrati sa boljim iz duela Pedra Kačina i Frensisa Tiafoa.

(Telegraf.rs)

Video: Lajović: Mislio sam da neću izdržati fizički ali sam smogao snage i publika mi je mnogo pomogla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA