Vreme čitanja: oko 2 min.

Horor srpske teniserke: Izgubila meč, pa dobila salvu uvreda od kladioničara zbog palog tiketa

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovakvim stvarima treba stati na put

  • 2
Dejana Radanović Foto: Screenshot / Instagram (Dejana Radanović)

Srpska teniserka Dejana Radanović (26), proživela je pravi horor na društvenim mrežama, gde je pretrpela salvu uvreda i to samo zato što je izgubila u jednom meču, što je dotičnom korisniku prouzrokovalo i pad tiketa.

Kocka je velika boljka svakog društva, tiketi su nešto što u čoveku probudi najgore i najdublje emocije, osećaje, pa potom svoj bes ispoljavaju na sportistima, koji dobijaju najgore vrste uvreda, kletvi i kojekakvih reči koje sežu do krajnjih granica ljudske sramote.

Nažalost, mlada teniserka Dejana Radanović je doživela pravu torturu, te je odlučila da to podeli na društvenim mrežama.

- Jedan od običnih dana u inboksu - bila je prva poruka Dajane, koja je otkrila i šta joj pišu.

- K...o raspadnuta četnička, j...i mrtvu majku nameštenu. J...i te ustaše, p...o. K...o, sve ti j... - samo su neke od poruka koje je dobila Dejana

Ubrzo se i ona oglasila s nekoliko poruka.

- I šta ti možeš da uradiš? Jedno veliko ništa. Da blokiraš budalu, a sutra će ti doći tri nove koje će ti isto napisati, jer su naravno odigrali tiket na tebe i pali. I svaka budala može da ti napiše šta god njegov bolesni mozak poželi. Lepe strane sporta. Hvala lepo i doviđenja - rekla je Dejana.

Ovo je probudilo i ljude, koji su pružili podršku ovoj teniserki.

- Dosta ljudi mi je pisalo na konto storija od pre dva dana i hvala svima na podršci i vremenu koje su izdvojili da mi je ukažu. Međutim, uopšte se ne radi o tome da se čovek blokira. Naravno da je svaki nalog koji pošalje poruku takvog sadržaja odmah blokiran. Problem je što u proseku 80 odsto tenisera, možda i više, dobije takvih poruka minimum posle svakog poraza. Ja ih dobijem u proseku pet. To se dešava i u drugim sportovima, tenis je popularan i individualan sport, tako da je odlično tlo za ovakve stvari. Mene ne dotiču takve poruke, jer sam ih primila na stotile i ne nerviram se, ali ima onih koje će da dotaknu. Nije rešenje da osoba onda zaključa profil, jer pišu drugde. To sam podelila da vidite s čim se susrećem, a valjda smo razumni da znamo da toga ima na nedeljnom nivou.

(Telegraf.rs)

Video: Novak odradio trening u Rimu: Partner mu bio potencijalni protivnik u polufinalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA