≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo niste videli na TV-u: Gospodin "Posebni" gledao Đokovićevu pobedu u Rimu, pa zatražio autogram od Novaka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uz dosta muke je Novak došao do trijumfa i zakazao duel sa Grigorom Dimitrovim u trećem kolu, a malo ko je tokom meča primetio da je na tribinama imao posebnu podršku, i to doslovno

  • 2
Žoze Murinjo i Novak Đoković Printscreen: Twitter/ @angelomangiante

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, plasirao se u treće kolo ATP Mastersa u Rimu pobedom nad argentinskim teniserom, Tomasom Martinom Ečeverijem sa 2:0 u setovima.

Uz dosta muke je Novak došao do trijumfa i zakazao duel sa Grigorom Dimitrovim u trećem kolu, a malo ko je tokom meča primetio da je na tribinama imao posebnu podršku, i to doslovno.

Naime, na tribinama se našao trener Rome, Žoze Murinjo, koji je iskoristio slobodan dan posle pobede njegovog tima u polufinalu Lige Evrope nad Leverkuzenom i došao kako bi uživao u partiji najboljeg srpskog tenisera.

Po završetku meča, Murinjo je sačekao Novaka, kako bi se pozdravili i porazgovarali, a onda je usledio jedan detalj koji je mnoge iznenadio. Gospodin "Posebni" je od Novaka zatražio autogram na kačket, što je Đoković sa oduševljenjem i uradio.

Nakon toga, usledio je i srdačan razgovor, a potom i zagrljaj, nakon čega je svako otišao svojim putem.

(Telegraf.rs)

Video: Dobra zabava na Novakovom treningu tokom takmičenja u kockicama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA