≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kada Đoković igra protiv Dimitrova: Organizatori konačno saopštili raspored u Rimu i iznenadili

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muke za organizatore zbog loših vremenskih uslova

  • 0
Tenis Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković će u trećem kolu Mastersa u Rimu igrati protiv Grigora Dimitrova treći meč na centralnom terenu, što znači da će biti u dnevnoj sesiji, što je malo iznenađenje, jer je ovo jedan od derbija, koji bi uveličao spektakl u noćnoj sesiji.

Ali, ovo bi moglo da odgovara Novaku, jer su i za nedelju najavljeni loši vremenski uslovi, pa ukoliko padavine izostanu pre noći, može da završi svoj meč i izbegne eventualno odlaganje.

Program počinje od 11.00, a pre Đokovićevog meča igraće se dva meča ženskog singla. Najpre na teren izlaze Karolina Muhova i Kamila Đorđi, a potom Iga Švjontek i Lesija Tsurenko.

Organizatori dugo nisu saopštavali kada će Đoković da igra, kao i svi ostali teniseri i teniserke, zato što veliki broj mečeva na Mastersu u Rimu nije završen tokom subote zbog kiše koja je pala i prekinula program.

Svi mečevi koji su prekinuti biće nastavljeni u nedelju, kao i svi mečevi koji nisu ni počeli u subotu zbog vremenskih uslova i prekida programa.

Ovo je organizatorima nanelo velike probleme, jer oni koji su imali ulaznice za subotnji program ne mogu da uđu na Foro Italiko i u nedelju, već će dobiti povrat novca.

(Telegraf.rs)

Video: Novak odradio trening u Rimu: Partner mu bio potencijalni protivnik u polufinalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA