Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne ljuti se čoveče" i burna reakcija Novaka: Ovako se Đoković od ranog jutra priprema za meč u Rimu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nole će na teren već od 11 časova na Foro Italiku

  • 0
Novak Đoković Printskrin: Twitter.com/@travel__Sports

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, nastaviće u utorak od 11.00 u Rimu svoj pohod ka odbrani titule na ovom Mastersu.

Nole je u prvom bio slobodan, u drugom je savladao Argentinca Ečeverija, a u trećem Bugarina Grigora Dimitrova, a sada ima izazov u vidu 13. igrača sveta Britanca Kamerona Norija.

Pošto je Đoković dobio jutarnji termin, kojim se otvara program na Foro Italiku, on i njegov tim su morali da porane na ovaj teniski kompleks, gde su ih snimili kako igraju "Ne ljuti se čoveče", popularnu društvenu igricu, koja je rutina za Novakov tim.

Đoković, Ivanišević, Paniki i Erera su se takmičili između sebe u ovoj popularnoj igrici, a Novak je bio posebno takmičarski nastrojen, pa je imao i jednu burnu reakciju, kada mu kockice nisu dale ono što je želeo.

Novakove navijače svakako može samo da raduje dobra atmosfera koja vlada u njegovom taboru, kao i osmeh koji mu je prisutan na licu.

Podsetimo, izveštač Telegrafa je u Rimu, i na našem portalu možete da da pratite ekskluzivan materijal i sadržaj tokom čitavog turnira.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković o pritisku: "Ojačali su me dueli sa Nadalom, Rodžerom i Endijem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA