Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo moguće? Rotenberg opravdava skandalozni potez Norija protiv Đokovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ben Rotenberg odmah je otišao na društvene mreže da piše o incidentu

  • 5
Novak Đoković i Ben Rotenberg Foto: Profimedia/Patrick Hamilton / Zuma Press, Youtube/Sport360

Ostvario je Novak Đoković veliku pobedu protiv Kamerona Norija za plasman u četvrtfinale turnira u Rimu, ali je susret obeležio i veliki skandal kada ga je Britanac pogodio u nogu prilikom jednog smeča u četvrtom gemu drugog seta što je bilo potpuno nepotrebno.

Mogao je Nori vrlo lako i da povredi Novaka Đokovića, tako da je publika momentalno izviždala Britanca, koji se samo šturo izvinio dok ga je Srbin streljao pogledom.

Ne može se reći da li je Nori to uradio namerno ili ne, tek svakako je mogao da povede malo više računa da izbegne Đokovića u pomenutoj situaciji.

Ono što najbizarnije od svega, Britanca sada brani Ben Rotenberg koji je već godinama unazad jedan od najvećih Đokovićevih kritičara, pa ne čudi što je u srpskoj javnosti poznat pod nadimkom "Novakomrzac".

On je odmah posle odigravanja ovog poena ostavio sarkastičan komentar koji je iznervirao mnoge navijače srpskog tenisera.

- To je očekivan ishod kada se okrenete leđima i stanete nasred terena, a vaš rival treba da smečuje lopticu preko glave - napisao je Ben Rotenberg i okačio snimak.

(Telegraf.rs)

Video: Novaka oduševio transparent u Rimu: Poljubio je sliku i dao poklon navijaču

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA