Vreme čitanja: oko 1 min.

Seča favorita u Rimu, Novaku se otvara put do titule: Ispali domaćin i Rubljov, obojica doživeli "sumrak"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlične vesti za srpskog tenisera

  • 0
Janik Siner, Karlos Alkaraz, Masters Majami 2023 Foto: AP/Tanjug

Samo što je prošlo 24 sata otkako je viđeno ogormno iznenađenje u Rimu, gde je Karlos Alkaraz ispao od anonimnog Mađara, a stigao je i novi šok u prestonici Italije. Domaći teniser Janik Siner poražen je od Fabijana Čerundola iz Argentine, ali nije ni tu kraj, pošto je ispao i Andrej Rubljov.

Neverovatan dan u Rimu, sve se otvara Novaku Đokoviću za novu titulu u Rimu.

Janiku Sineru nije pomogla ni domaća publika, dosta se mučio i na kraju je poražen od Čerundola, a ništa bolje nije prošao ni Andrej Rubljov, koga je izbacio Janik Hafman.

Siner je protiv Čerundola uzeo prvi set posle taj-brejka, ali je potom doživeo ogroman raspad. Prvi set je trajao jedan sat i sedam minuta, ali je potom u naredna dva uspeo da uzme samo četiri gema i tako je dopustio Argentincu da se plasira dalje.

Pored njega, Rubljov je loše i otvorio meč. On je poražen od Janika Hafmana u prvom setu sa 7:6, uspeo je potom Rus da uzvrati sa 6:4, ali je u trećem setu ponovo posustao i dopustio je iskusnom Nemcu da ode u četvrtfinale Rima.

(Telegraf.rs)

Video: Novak odradio trening u Rimu: Partner mu bio potencijalni protivnik u polufinalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA