≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegrafu se javio navijač sa lepom uspomenom iz Rima: On je juče stigao do Noletove majice i napravio feštu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uz to, imao je i upečatljiv transparent na kojem su bili likovi Đokovićevih roditelja, a koji je Nole poljubio nakon meča

  • 0
Novak, navijač, majica Foto: Čitalac Telegrafa

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković pobedom nad Kameronom Norijem iz Velike Britanije u dva seta obezbedio je sebi plasman u četvrtfinale turnira u Rimu gde ga već danas čeka Holger Rune iz Danske od 13.00 časova po srednjeevropskom vremenu.

Jučerašnji susret bio je izuzetno interesantan, a pored onog problematičnog poteza Norija kada je Novaka pogodio lopticom u nogu prilikom smeča što realno nije bilo potrebno, jedan navijač je "dominirao" na tribinama "Foro Italika".

Naime, on je posle meča stigao do vrednog suvenira i uspomene za čitav život, pošto mu je Đoković poklonio majicu u kojoj je nastupio na meču, a upravo je isti navijač tokom duela na tribinama razvio ogroman transparent na kojem su se nalazili likovi Novakovih roditelja, Srđana i Dijane, a na kojem je bilo ispisano "Hvala vam puno" sa srpskom zastavom u pozadini.

Novak, navijač, majica Foto: Eurosport / Printscreen

Kao što je već poznato, Novak je posle meča prišao tom transparentu i poljubio ga što je izazvalo vrlo pozitivnu reakciju publike i brojne aplauze i ovacije.

Dan kasnije, na mejl redakcije Telegrafa javio se i Vojislav koji stoji iza čitave ove priče. On se pohvalio vrednim suvenirom i majicom Novaka do koje je stigao, bez ikakve sumnje, sasvim zasluženo.

(Telegraf.rs)

Video: Sraman potez Norija pogodio Đokovića lopticom kad mu je okrenuo leđa: Pogledajte reakciju Novaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA