≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povredio se dok su ga pljačkali? Otkriven pravi razlog zbog čega Kirjos ne ide na Rolan Garos

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa kolenom je navodno sve u redu

  • 0
Nik Kirjos Printskrin: Instagram/k1ngkyrg1os

Iako su čelnici Rolan Garosa poručili da Nik Kirjos neće igrati na Otvorenom prvenstvu Francuske zbog operacije koju je imao u januaru, iz Australije stiže vest da je sa kolenom sve u redu i da pomenuti teniser neće doći u Pariz zbog pljačke koja se navodno nedavno dogodila!

To je za "Kanbera Tajms" potvrdio njegov agent Danijel Horsfal koji ističe da se Nik povredio kada je pokušao da spreči krađu njegovog automobila. Podsetimo, mediji su čak pisali i da je lopov uperio pištolj u glavu njegovoj majci.

- Operacija kolena je prošla najbolje što je mogla i njegova rehabilitacija je bila fantastična. Trebalo je da budemo u tački da može da odigra pet setova, a upravo tada se dogodila oružana pljačka u njegovoj kući - rekao je njegov agent i dodao:

- Tom prilikom Kirjos je posekao stopalo, ne zarasta kako treba i ne može da radi na terenu. Van njega je skoro dve nedelje.

Nik Kirjos , automobili Printskrin: Instagram/k1ngkyrg1os

U sudskim dokumentima koje je ranije ovog meseca citirala nacionalna ABC televizija, navodi se da je muškarac uperio pištolj u Kirjosovu majku pre nego što je ukrao njegovu zelenu Teslu.

Kirjos je navodno bio u blizini i pozvao je policiju, te je uz pomoć aplikacije na svom telefonu pomogao da prate lokaciju automobila. Međutim, i dalje nikome nije jasno kako se tom prilikom posekao.

(Telegraf.rs)

Video: Kirjos priznao napad na bivšu devojku, ali ga sud oslobodio krivice: Trenutak gluposti i frustracije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA