≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Raj u srcu Atlantika: Evo gde je Đoković otišao na odmor posle osvajanja RG, pojavila se i fotka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak je sa porodicom odlučio da ode u Portugaliju

  • 9

Najbolji svetski teniser Novak Đoković "uhvaćen" je sa suprugom Jelenom na putu kao portugalskom ostrvu Sao Migel gde će provesti nekoliko dana odmora!

Đoković se iz Pariza, gde je u nedelju osvojio svoju 23. Grend slem titulu, uputio pravo u Portugaliju kako bi sa porodicom uživao u jednoj od glavnih turističkih destinacija te zemlje.

Nole je još na konferenciji za medije, odmah poslepobede nad Kasperom Rudom, najavio da će uzeti nekoliko dana odmora i da neće igrati mečeve do početka Vimbldona u prvoj polovini jula.

Kada je u pitanju sama Portugalija, Novak je zvaničan meč tamo poslednji put igrao 2007. godine kada je pobedio Rišara Gaskea u finalu Eštorila i tako postao šampion.

Samo ostrvo Sao Migel pripada Azorskim ostrvima za koje kažu da su "raj u srcu Atlantika" i da je najveći dragulj azorskog arhipelaga, dok je Corvo najmanje ostrvo koje se peške može obići za jedan dan.

U pitanju su vulkanska ostrva koja su istovremeno plava i zelena, crna i vulkanska, i prelivena okamenjenom lavom. U njihovim kraterima su smeštena jezera neverovatne lepote i toplih vodopada.

(Telegraf.rs)

Video: Ispraćaj Novaka Đokovića iz hotela u Parizu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    14. jun 2023 | 07:33

    Odmaraj majstore sa svojom porodicom, uživaj u životu... 👑🏆🌟❤❤❤❤👍

  • Jovan

    14. jun 2023 | 07:21

    Uživajte Đokovići. Zaslužili ste ❤️🇷🇸

  • u portugaliju

    14. jun 2023 | 07:11

    ili portugalska ostrva u sred atlantika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA