Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od najvećih konkurenata Novaku na Vimbldonu se već okliznuo na travi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hertogenboš ostao bez prvog favorita

  • 0
Danil Medvedev Foto: Sander KONING / AFP / Profimedia

Ruski teniser Danil Medvedev, završio je učešće u Hertogenbošu već u osmini finala od Francuza Adrijana Manarina. Ovo je Medvedevu drugi meč zaredom koji gubi već na startu turnira, pošto je tako ispao i od Brazilca Tijaga Sejbot Vilda u prvom kolu Rolan Garosa.

Znalo se da Medvedevu šljaka nije previše omiljena podloga, ali ni prelaz na travu nije mu previše prijao, jer je odmah ispao sa turnira u Holandiji na kojem je bio prvi nosilac.

Medvedev je dobio prvi set sa 6:4, a drugi je Manarino počeo brejkom, koji je Rus odmah vratio, ali je Francuz na samom kraju seta uspeo da napravi novi brejk i da dođe do 1:1.

Manarino je mnogo bolje počeo i treći set, napravio je rani brejk, a kasnije je još jednom oduzeo servis trećem teniseru sveta i napravio veliko iznenađenje.

Podsetimo, nedavno je i sam Goran Ivanišević rekao da je Medvedev uz Alkaraza i Sinera najveći konkurent Đokoviću za Vimbldon, ali sudeći po formi Medvedeva, pitanje je koliko ovakvom igrom može da ugrozi Đokovića koji je vezao tri uzastopna Vimbldona i za nekoliko nedelja juri 24. Grend slem titulu.

(Telegraf.rs)

Video: Goran Ivanišević o Britancima i negativnoj kampanji o Novaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA