≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

I ovo smo dočekali: Oglasio se Federer zbog Novakovog rekorda, evo šta je rekao!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma lepe reči od strane švajcarskog tenisera.

  • 12
Lejver kup, Novak Đoković, Rodžer Federer Foto: Tanjug/AP

Iako je verovatno jedini koji se nije oglašavao povodom obaranja rekorda Novaka Đokovića po broju Grend slem titula, Rodžer Federer je poslao čestitku Srbinu uz lepe reči.

– Ovo što je Novak uradio je neverovatno. Iskreno, to je sjajno za tenis kada se piše istorija ovog sporta. Viđali smo to sa Serenom, Rafom, sa mnom i sada sa Novakom. Sjajno je vreme biti u tenisu, i kao navijač, ali i kao igrač – rekao je Federer.

On je na kraju rekao da mu želi sve najbolje u daljoj karijeri uz to što je kazao da očekuje od njega da nastavi dalje sa titulama.

- Sećam se da kada sam došao na Tur, da je Pit Sampras došao do 14. slema. Pomislili smo „ovo će ostati zauvek.“ Zatim sam došao do 15, pa onda stao na 17. Pa smo sva trojica gurali jedan drugog do 20, ne sećam se ko je prvi došao do te brojke. Pa je Rafa došao do 22, a sada Novak do 23 i deluje da će nastaviti i dalje, što je sjajno. A zaboravljamo, on nije više tako mlad. Želim mu sve najbolje - navedi Novak.

Novak je osvojio Rolan Garos i tako stigao do 23. Grend slem titule, jedne više od Rafaela Nadala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    15. jun 2023 | 21:05

    Javio se i licemerko, sticajem okolnosti.

  • Hojo

    15. jun 2023 | 21:36

    Morao i sebe da pohvali 🤣🤣🤣

  • NBG

    15. jun 2023 | 21:42

    Pa nema kud, morao. Ali nije mogao bez "peckanja", ovo nije prilika da komentariše Novakove godine. Pakostan i ljubomoran, na žalost, ne može da ostane bar pristojan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA