Vreme čitanja: oko 1 min.

Beker daje savet Đokoviću: Pogrešiće ako to uradi, neka vlada u tišini

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ističe Nemac da Novak ne sme da priča o kalendarskom GS

  • 2
Boris Becker, Boris Beker Foto: Tanjug/AP

Najbolji svetski teniser Novak Đoković odradio je pola posla kada je u pitanju kalendraski slem, ali njegov nekadašnji trener Boris Beker smatra da Nole o tome uopšte ne bi smeo da razmišlja.

Đoković je prvi favorit za osvajanje Vimbldona, mnogi smatraju da niko neće moći da ga zaustavi, te da će se na US Openu ponovo voditi bitka za to veliko dostignuće koje mu je izmaklo 2021. godine.

- To bi bila greška, sa njegove tačke gledišta, da to sada učini očiglednim. Zato što znate šta se dogodilo prošli put: osvojio je tri, igrao finale i onda nije mogao da izdrži pritisak. Zbog toga bi trebalo da se fokusira samo na Vimbldon. Ali, čovek želi da obori rekorde. Ne znam koji još može da obori, kalendarski slem za godinu dana, to je možda jedini koji je tu. Sto odsto misli o tome, ali se nadam da neće pričati o tome i da će izaći na travu samo i pokušati da osvoji Vimbldon. Onda dolazi US open - rekao je Nemac i dodao:

- Kao sportista mislim da je greška preglasno pričati o ciljevima, govoriti javnosti šta nameravate da uradite. Pričati o tome posle pobeda je u redu, ali pre pobede je čista greška. Vladajte u tišini, trenirate i onda pobedite. Onda nedeljama možete da pričate o pobedi. Mislim na Vimbldonu, on je i dalje u stanju euforije, u oblacima, za mene je jasan, glavni favorit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    16. jun 2023 | 10:00

    Da, samo treba razmišljati o narednom GS Wimbledonu, i tako svakom narednom. Tako on i razmišlja, ali mediji ga stalno ispituju o kalendarskom slemu. Želim mu da osvoji sva 4 i da nastavi sa AO.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA