Vreme čitanja: oko 1 min.

Miomir Kecmanović poražen u prvom kolu Kvinsa: Kameron Nori ga "preslišao" u dva seta na domaćem terenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Britanac je lako stigao do pobede protiv Miše

  • 0
Miomir Kecmanović Foto: Tanjug / AP

Srpski teniser, Miomir Kecmanović nažalost je izgubio već u prvom kolu ATP turnira u engleskom Kvinsu, pošto je od njega bolji bio britanski teniser i trenutno 13. na svetu, Kameron Nori - 2:0 (6:4, 7:6).

Već na samom startu su stvari krenuli nizbrdo po Mišu, koji je ispustio brejk koliko u drugom gemu. Odmah je uspeo da se vrati, potom je imao čak pet brejk šansi i da povede u ovom delu igre, a pošto ih nije iskoristio, stigla je kazna. Kameron Nori je u poslednjem gemu seta stekao 0:40 na Kecmanovićev servis i na kraju ga i uzeo.

Drugi set odvijao se na sličan način. Ponovo je Miša prvi pretrpeo brejk na 1:2, potom je u sledećem gemu uzvratio i ovoga puta vođena je velika borba do samog kraja.

Odolevao je Kecmanović, nije tek tako dopuštao Noriju da dođe do novih brejk lopti. Imao je Britanac jednu na 30:40 pri rezultatu 5:6, ali je Miomir "iščupao" i došao do tajbrejka.

Tamo, ipak, nije imao šanse, pošto je Kameron Nori brzo stekao veliku prednost i prošao dalje. Doduše, Britanac je iskoristio četvrtu meč loptu u odlučujućem gemu.

Ovo je Kecmanoviću četvrti poraz u nizu. Prethodno je gubio u prvom kolu s'Hertogenboša, Rolan Garosa, kao i u drugoj rundi Liona.

(Telegraf.rs)

Video: Goran Ivanišević o Britancima i negativnoj kampanji o Novaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA