Vreme čitanja: oko 1 min.

Za njega kažu da je jedini koji može Novaka da dobije na Vimbldonu, a on na mukama: Kirjos se povukao iz Halea

Vreme čitanja: oko 1 min.

Australijanac je rekao da nije želeo da igra takmičenje na kojem ne može da pruži sve od sebe

  • 2
Nik Kirjos Printskrin: Youtube/Tennis Planet

Prošlogodišnji finalista Vimbldona Nik Kirjos povukao se sa turnira u Haleu iako je danima bio najavljivan njegov nastup, a pod znakom pitanja je učešće na Vimbldonu zbog problema sa kolenom.

Kirjos je odigrao svoj prvi meč nakon operacije baš na travi, tačnije u Štutgartu, ali je ispao odmah na startu od Kineza Jibing Vua.

- Donosim ne baš srećne vesti, jer neću moći da igram u Haleu ove godine. Još uvek imam nekoliko stvari oko kolena, moram sebi da omogućim učešće na Vimbldonu. Kao što znamo, taj turnir mi mnogo znači i želim da uradim sve što mi telo traži - kazao je Kirjos.

Australijanac je rekao da nije želeo da igra takmičenje na kojem ne može da pruži sve od sebe, ali da se nada da će već naredne godine biti spreman i za taj izazov.

Karlos Alkaraz, drugi teniser sveta, rekao je da upravo Kirjos ima najveće šanse da pobedi Novaka Đokovića na Vimbldonu, ali po ovim trenutnim informacijama, čini se da Nik nije u punoj snazi i da se plaši za samo učešće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA