Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od najboljih igrača sveta odustao od Vimbldona: I dalje ga muči povreda koju je zadobio protiv Đokovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povreda leđa neće biti sanirana na vreme da bi mogao da se spremi za Grend slem na travi

  • 3
Novak Đoković - Karen Hačanov Foto: Telegraf.rs

Maler za Karena Hačanova koji će drugu godinu zaredom propustiti Vimbldon.

Ruski teniser je primoran da se povuče ove godine zbog povrede leđa koju je zadobio tokom četvrtfinalnog meča na Rolan Garosu protiv Novaka Đokovića.

- Nije mi lako da napišem ovu izjavu, ali moram da vas obavestim o svom povlačenju sa Vimbldona. Odluka o povlačenju nije bila laka i nadao sam se do kraja tokom ovih nekoliko nedelja da ću uspeti da se oporavim, ali moj tim doktora me uverio da u mom slučaju to nije moguće - poručio je Hačanov.

Podsećamo, prošle godine nijedan ruski i beloruski teniser i teniserka nisu mogli da učestvuju na Vimbldonu zbog sankcija koje su uvedene zbog specijalne vojne operacije Rusije protiv Ukrajine. Zato se prošle godine i nisu bodovali plasmani na terenima "Nju Ingland Klaba".

Ove godine im je ipak dozvoljeno da se takmiče, ali kao neutralni igrači i igračice, odnosno, pored njihovih imena neće biti ruske ili beloruske zastave ili imena države.

(Telegraf.rs)

Video: Goran Ivanišević o Britancima i negativnoj kampanji o Novaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    24. jun 2023 | 13:37

    Sve one koji tezgare na ATPu pa onda zapnu protiv Đokovića stigne slična sudbina : Del Potro, Tim, Alkaraz, Hačanov, Tipsarević, Taro Danijel, Istomin. 💪💪💪😛😝🤪😇😂🤣😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA