≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković već zaigrao na terenima Vimbldona: Na treningu ukrstio reket i podario navijačima "teniski klasik"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj dvojac je zanimljivo videti čak i dok samo treniraju

  • 0
Novak Đoković, Sten Vavrinka Printskrin: Instagram / wimbledon

Treći Grend slem u godini, čuveni Vimbldon, praktično "kuca na vrata". Započele su kvalifikacije, dok se početak glavnog žreba očekuje 3. jula. Titulu brani srpski teniser Novak Đoković, koji je i najveći favorit da i ove sezone osvoji prestižni trofej.

Đoković je već ranije stigao u London, gde je ostavio nekoliko pomalo i "zagonetnih" poruka, što nije radio tokom karijere. Novak je prvobitno progutao travku sa terena, što je radio nekoliko puta tokom karijere, kada bi osvoji pehar, a sada je uradio i na početku.

Takođe, on je i dan kasnije ostavio još jednu poruku sa ljuljaške, gde je rekao da se "sprema za sezonu trave". Sada je Novak uradio nešto i što malo više liči na njemu, a to je izlazak na teren u kompleksu Vimbldona, gde je trenirao sa starim rivalom, Stenom Vavrinkom.

Njih dvojica su tokom treninga podarili pravi "teniski klasik", s obzirom na to kakvo rivalstvo su nekada vodili, pa je melem za oči bio njihov tenis u "Aorangi parku".

(Telegraf.rs)

Video: Novak probao ukus trave: Pravi uvertiru za Vimbldon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA