Vreme čitanja: oko 1 min.

Noćna mora Olge Danilović: Teniserka bez plasmana na WTA listi je izbacila u kvalifikacijama za Vimbldon

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jana Cepelova je posle velike borbe otišla u 2. kolo

  • 9
Olga Danilović Foto: Tanjug/AP

Šok za Olgu Danilović i veliki neuspeh u kvalifikacijama za Vimbldon! Mlada srpska teniserka je ispala u 1. kolu od Jane Cepelove, koja čak nije ni rangirana na WTA listi.

Naša igračica izgubila je 7:5,  7:6 posle skoro 2 sata igre.

Mnogo više se očekivalo od Olge, ne samo da uđe u glavni žreb, već i da ostvari i neku pobedu, pogotovo što je imala iza sebe jako dobro učešće na Rolan Garosu, gde je stigla do 3. kola.

I odlično je krenula u meč, napravivši odmah brejk za vođstvo od 2:0, međutim, usledio je ribrejk Čehinje, a posle velike borbe izgubljen je prvi set.

U drugom setu Cepelova je odmah napravila brejk, koji je Olga uspela da vrati u šestom gemu, u samoj završnici ponovo je Danilovićeva popustila na svom servisu, ali je odmah uzvratila ribrejkom i to tako što je spasila 2 meč lopte na servis protivnice.

Ipak, u taj-brejku koji je trajao jako dugo i posle velike borbe, češka igračica je iskoristila prvu meč loptu, pošto je naša Olga propustila čak 4 set lopte.

(Telegraf.rs)

Video: Đokovići u neviđenom izdanju: Jelena upala u nevolju, Novak "umirao" od smeha, pa priskočio u pomoć

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA