≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika čast za Novaka na Vimbldonu: Prvi zgazio travu Centralnog terena sa velikim rivalom, pa sreo prijatelja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Branilac titule dobio čast da prvi kroči na netaknutu travu

  • 0
Novak Đoković, Vimbldon 2023 Foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Branilac titule na Vimbldonu i Grend slem rekorder Novak Đoković, imao je čast da prvi zgazi na travu centralnog terena, a ta čast mu je upriličena kao šampionu.

Tradicionalno šampion igra prvi meč na Vimbldonu na centralnom terenu, a Novak je sada dobio priliku i da trenira na netaknutoj travi koja je pripremana za najprestižniji teniski turnir na svetu.

Novak je imao trening sa Janikom Sinerom, italijanskim teniserom koji važi za jednog od ozbiljnijih konkurenata i nalazi se unajužem krugu favorita zbog sjajne igre na travi.

Upravo su Novak i Janik prošle godine odigrali neverovatan meč, kada je Đoković uspeo da pobedi posle pet setova, iako je gubio sa 2:0, a meč je obeležio spektakularan poen Novaka i proslava poput aviona.

Da je atmosfera između Novaka i Janika sjajna, moglo se videti i na osnovu snimaka koji su nastali na Vimbldonu i pre treninga na Centralnom terenu.

Takođe, Đoković je na Centralnom terenu, verovatno na kraju treninga, sreo i nekadašnjeg velikog rivala, ali i velikog prijatelja Endija Marija, pa su se srdačno pozdravili i izgrlili uz osmehe.

Pogledajte i galeriju fotografija:

Podsetimo, Novak će u Londonu juriti osmi pehar Vimbldona, a ukupno 24. Grend slem trofej, čime bi izjednačio večni rekord Margaret Kort, koja u ženskoj konkurenciji ima toliko titula.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković nastavio sa tajanstvenim porukama i uz cvrkut ptica najavio Vimbldon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA