≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate prenos žreba na Vimbldonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žreb je u Londonu od 13 časova

  • 0
Pehar Novak Đoković, Nik Kirjos, Vimbldon finale Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i ostali srpski predstavnici na Vimbldonu saznaće u 11 časova u petak rivale u prvom kolu trećeg Grend slema sezone, kao i potencijalni raspored do samog finala.

Đoković brani trofej i tradicionalno će otvoriti centralni teren u ponedeljak, a ko će mu biti rival, videćemo već nešto posle 13 časova.

Podsetimo, Đoković je trijumfovao na poslednja četiri Vimbldona i ukupno ima sedam trofeja i nedostaje mu još jedan da se izjednači sa Rodžerom Federerom.

Pored Đokovića, u glavnom žrebu su od srpskih tenisera i Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Laslo Đere, Filip Krajinović i Hamad Međedović, koji je prošao kvalifkacije i ušao u glavni žreb Vimbldona po prvi put, a ujedno i drugi put uzastopno stigao do glavnog žreba na Grend slemu, pošto je to uspeo prethodno i na Rolan Garosu.

Što se predstavnica Srbije tiče, tu imamo samo Nataliju Stevanović, koja je poput Hamada Međedovića prošla kvalifikacije i domogla se glavnog žreba, prvi put u karijeri.

Prenos ćete moći da pratite na Telegrafu, kao i na zvaničnim kanalima Vimbldona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA