Vreme čitanja: oko 1 min.

Rendgen snimak na kome se vidi Marejev polni organ osvanuo kao bilbord u Londonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegov sponzor je na ovaj način lansirao reklamnu kampanju

  • 0
Endi Marej Foto: Tanjug/AP

Bilbord rendgenskog snimka Endija Marija, na kome se, navodno, vide i obrisi njegovog polnog organa, pojavio se u londonskom metrou.

Nakon što je britanski teniser ostvario pobedu u 1. kolu Vimbldona protiv Rajana Penistona, njegov tehnički sponzor "Castore" je lansirao reklamnu kampanju na kojoj se vidi Marejev rendgen donjeg dela torzoa na kome se vidi njegov veštački kuk.

Na ovaj način slave i njegov pobednički povratak na teren, s obzirom da je osvojio 2 turnira na travi prethodnih nedelja i potom slavio u prvom kolu Grend slema u Londonu.

Endi Marej Foto: Tanjug/AP

Inače, sporni rendgenski snimak je nastao još 2019. godine kada je Endi Mari podelio na društvenim mrežama detalje svoje operacije kojom je spasio tenisku karijeru, iako nikada nije zablistao onim starim sjajem i bio isti igrač kao pre.

Na tom rendgenu njegove pubične kosti i kukova, vidi se i senka koja podseća na njegov polni organ, o čemu se u tom periodu naširoko pisalo i pričalo.

Međutim, bez obzira na to "Castore" je odlučio da upravo taj snimak iskoristi za reklamnu kampanju i slavljenje Marejevog povratka.


(Telegraf.rs)

Video: Kiša "dosađuje" na Vimbldonu: Publika željno čeka nastavak teniskog dana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA