≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji koje niste videli tokom Đokovićevog boravka u Dubrovniku: "On nije kao drugi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vremena sa porodicom nikada dosta

  • 2
Novak Đoković i Jelena Foto: Grgo Jelavic / - / Profimedia

Novak Đoković je tokom prethodnih dana boravio u Dubovniku zajedno sa porodicom. Nije mogao da prođe nezapaženo od mnogobrojnih pogleda, ali i kamera, koje su uhvatile neke jako zanimljive detalje.

Jahta po imenu Tara bila je usidrena u blizini, dok su se Nole, Jelena, sin Stefan i ćerka Tara zabavljali u akva parku.

Novak je izdvojio vreme i da se fotografiše sa brojnim fanovima, međutim nije želeo da priča za medije. I pored toga kamere mu nisu smetale.

Interesantno da nije tražio da bude izdvojen od ostalih gostiju, već se rado družio sa posetiocima. Oni su imali lepe reči u izjavama za Dnevnik.hr. Posebno su isticali njegovu prizemnost i druželjubivost, kao i to da se ne ponaša kao druge poznate ličnosti.

Na snimcima koje je zabeležio ovaj medij vidi se kako je Nole skakao u vodu, i na koji način je animirao Stefana i Taru.

(Telegraf.rs)

Video: Novak uzeo mikrofon i ludo se zabavio: Jelena se "požalila" na Instagramu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaza

    24. jul 2023 | 10:28

    A sto je to cudno sto se covek ponasa kao normalan covek,zna NOLE sta je vrednost zdrave porodice ,zna Nole da nijedan novac i nijedna sportska slava ne kosta kao sto je SRECA I LJUBAV koje daje i prima od svoje PORODICE.Zato je ono sto je ,zato je Bog njegov ucitelj i njegov vodic kroz zivot i zato je on ono sto je .

  • Alcaraz

    24. jul 2023 | 09:44

    Ali jeste drugi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA