≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reakcije nakon otkazivanja Novaka Đokovića u Kanadi: Jedni tuguju, drugi likuju, a treći pominju Federera...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve što radi Novak sada privlači veliku pažnju

  • 1
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Novak Đoković odlučio je da zbog umora preskoči Masters u Kanadi zbog umora i predstojećih obaveza u Sjedinjenim Američkih Državama i njemu najbitnijem turniru do kraja godine - US Openu. Reakcije su razne, neki ga razumeju, a neki mu predskazuju nešto što se već dešavalo legendama.

Jedan od komentara je glasio da mu je jako žao što čuje za tu informaciju, dok se drugi nadovezao na sve to uz konstataciju da je i Rodžer Federer u ovoj dobi polako umanjivao fond turnira i koncentrisao se samo na najveća takmičenja.

Član ESPN-a Džon Drajver, skoro, pa se narugao njegovoj odluci da zbog premora preskoči ovaj Masters, ali je na kraju konstatovao da je Sinsinati sve što mu treba, a taj turnir je Novak već prijavio kao pripremu za poslednji Grend slem u sezoni.

Jedan od tviteraša tvrdi da nije umor već strah od Karlosa Alkaraza koji ga je savladao u finalu Vimbldona sa 3:2, dok je većina ostalih saglasna da je US Open ubedljivo najbitniji i da je sve ostalo samo priprema za taj turnir.

Đoković je nakon Vimbldon otišao za Crnu Goru sa porodicom, a onda je otplovio za Hrvatsku gde je privukao dosta pažnje u okolini Dubrovnika gde odmara sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaza

    24. jul 2023 | 12:56

    Pustite Majstora da se malo opusti i uziva u svoj zivot sa svojom porodicom,eto vam Alkatraza ,pisite o njemu,eto vam Nadala mozete i o njemu ,ili ko cita sta pisete o njima jer u svetu tenisa postoji samo jedno ime a to je NOVAK DJOKOVIC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA