≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španac se uključio u bitku Đokovića i Alkaraza: "Kada ode Nole, Karlos će dominirati svetskim tenisom"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za zemljaka ima samo reči hvale

  • 2
Novak Đoković, Vimbldon, Karlos Alkaraz Foto: AP/Tanjug

Prekaljeni španski teniser Felisijano Lopez komentarisao je trenutna zbivanja u belom sportu i zaključio da su Novak Đoković i Karlos Alkaraz daleko najbolji igrači na turu.

- Karlos i Nole su dva daleko najbolja tenisera na svetu. Videćemo kako će godina da se završi. Novak je osvojio dva Grend slema i Karlos je uzeo jednu titulu. Mislim da će Alkaraz dominirati svetskim teniserom kada Novak ode, ukoliko sve ostane kako je sada - kazao je Lopez.

Felisijano smatra da je osvajanje Vimbldona za Karlitosa bio veliki iskorak u karijeri.

- Spektakularan meč. Bilo je teško zamisliti da nova era dolazi, ali verujem da je ovo veliki korak za Alkaraza i njegovu karijeru, pobediti Novaka u finalu Vimbldona - naveo je Lopez.

Za zemljaka ima samo reči hvale.

- Retko je videti nekoga da sa 20 godina osvaja titule, da može da parira Đokoviću u finalu Vimbldona. Zrela igra za njegove godine i dokaz da je sposoban da se bori sa najtežim momentima petog seta Bio je po velikim pritiskom otkad je počeo da igra tenis. Izgleda da se dobro nosi sa tim i gura na neverovatan način - zaključio je Lopez.

(Telegraf.rs)

Video: Novak uzeo mikrofon i ludo se zabavio: Jelena se "požalila" na Instagramu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iznogud

    29. jul 2023 | 06:39

    Pa posle jedne pobede i jedne sezone glupo je pisati o buducem statusu nekog igraca.Mora da je on neciji projekat i da se gura silom u vrh,jer ovoliko hvalospeva samo zato sto je dobio prvaka uz obilatu pomoc sudija,organizatora i publike nije nesto sto se vidja i cuje svaki dan

  • Jovan Čakan

    29. jul 2023 | 03:57

    Samo što taj alkatraz neće još dugo, kao i svaki osvetoljubav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA