≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanac birao između Đokovića i Federera ko je najbolji svih vremena i nije imao nedoumice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prilično korektna izjava momka u naletu

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Četvrtfinalista Vimbldona, američki teniser Kristofer Jubenks rekao je da za njega ne postoji pitanje GOAT titule i da ona u belom sportu pripada Novaku Đokoviću.

- Da, to je moje lično mišljenje. Ipak, to je samo moje mišljenje. Smatram da je GOAT rasprava prilično subjkektivnog karaktera, sve zavisi šta vam se dopada. Rodžer Federer je promenio pogled na teniske igrače što se tiče globalnog nivoa. On je globalna ikona. Ipak, u pogledu tenisera sa najviše titula, rekorda, nedelja na mestu broj 1, jednostavno, on (Novak) ima brojeve - kazao je Jubenks.

On smatra da se najbolji svih vremena ogleda u teniskim stvarima i da se to bazira isključivo na performansama na terenu.

- Neki bi možda rekli da Federer više znači sportu i zaista neću da se raspravljam po tom pitanju ukoliko je to tvoj teniski GOAT. Moj GOAT je jednostavno kada si najbolji "ol araund" igrač. Kada možete tenisera da bacite na bilo koju podlogu protiv bilo kojeg protivnika - zaključio je Jubenks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    31. jul 2023 | 12:39

    ja lično pogledam gora šta piše na tabli , Ko je najviše osvojio Grend Selma,Ko je najviše osvojio Masters 1000 i tako dalje Ko je najviše osvojio ostale nagrade, Ko najviše drži prvo mesto, rekord u zaradi Itd. Itd … i vidi breee tamo na stoji najviše Novak Djoković🤗ondaje jasno Ko je najbolji a ne da je najbolji onaj Ko bolje mlatara reketom ili navijaju više za njega navijači. I Ko kod pomeri za jedan broj ove sve rekorde onda će biti opet najbolji. Novak Djoković KRALJ TENISA

  • Raso

    31. jul 2023 | 12:29

    Srbin sam, navijac Djokovica iz srca ali stvarmo ste vise dosadili sa tim poredjenjima i proglasavanjem goata tenisa. Pa svi oni imaju svoj ivalitet i jako je tesko reci ko je najbolji i u momentu a kamoli ikada. Stvarno pretjerano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA