≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Đoković će osvojiti još nekoliko Grend slemova, Alkaraz ga neće sprečiti": Muratoglu objasnio zašto to misli

Vreme čitanja: oko 1 min.

On misli da srpski teniser je stalno pod pritiskom jer na svakom turniru igra za istoriju tenisa

  • 0
Novak Đoković Patrik Muratoglu Foto-montaža: Profimedia/Shutterstock Editorial/Dave Shopland, Profimedia/Goff Photos/GoffPhotos.com

Patrik Muratoglu, jedan od najboljih i najcenjenijih teniskih stručnjaka, poručio je da ne misli da Karlos Alkaraz ima neku prednost u odnosu na Novaka Đokovića, iako ga je pobedio u finalu Vimbldona.

- Mislim da Karlos nema prednost u odnosu na Novaka. Mislim da su obojica na sličnom nivou. Mislim da Novak može da odigra mnogo bolje nego u finalu Vimbldona. Mislim da je bio veoma nervozan - rekao je Muratoglu.

On misli da srpski teniser je stalno pod pritiskom jer na svakom turniru igra za istoriju tenisa, pa nije ni čudo da nekada i popusti pod tim teretom.

- Osećam da to što je favorit sve vreme i to što igra za istoriju uvek teret. Sada kada je Karlos favorit, Novak će se osećati slobodnije kada bude igrao protiv njega.

Muratoglu ne sumnja da će Novak osvojiti još nekoliko Grend slemova.

- Hoće li Alkaras sprečiti Novaka da osvoji još Grend slemova? Mislim da neće. Obojica će uzeti još po nekoliko - zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković odradio poslednji trening u Crnoj Gori pred put u Sinsinati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA