≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alkaraz igrao tri seta na startu Sinsinatija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španac bolji od Tompsona posle skoro tri sata igre

  • 0
Karlos Alkaraz Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u osminu finala mastersa u Sinsinatiju, mada je morao  a igra tri seta protiv Australijanca Džordana Tompsona - 7.5, 4:6, 6:3!

Meč je trajao dva sata i 48 minuta i prvi reket sveta je uspeo da stigne do svog 50. trijumfa ove sezone. Naredni rival će mu biti bolji iz duela Igo Amber - Tomi Pol.

Alkaraz je duel otvorio tako što je propustio četiri brejk šanse na startu. Tompson svoje nije i poveo je sa 4:2 pre nego što je usledio ribrejk i izjednačenje (4:4). Španac je zatim u 11. gemu još jednom oduzeo servis Tompsonu i na kraju trijumfovao sa 7:5.

Australijanac je bolje igrao u drugom i posle 2:2 poveo je sa 5:2. Međutim, Karlitos opet vraća brejk i kada se činilo da sledi izjednačenje Tompson je iznenadio i novom brejkom stigao do 1:1 u setovima.

U trećem je Alkaraz odmah poveo sa 2:0, potom je uzeo bvrejk i na servis rivala u poslednjem gemu, iskoristio je svoju prvu meč loptu i slavio sa 6:3.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA