Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta je Novak Đoković zaradio plasmanom u polufinale Sinsinatija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je bliži novom peharu na Mastersima

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug - AP

Pobedom protiv Tejlora Frica, naš najbolji teniser, Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Sinsinatiju.

Samim tim, Nole je prišao na samo dve pobede od nove titule na turnirima Masters serije, a koja bi mu bila ukupno 39. u karijeri.

Uz pobedu protiv Tejlora Frica, s obzirom na to da ne brani ništa u odnosu na prethodnu sezonu, Novaku će od ponedeljka pripasti barem 360 bodova na najnovijoj ATP listi.

Kako bi ponovo bio prvi, neophodno je da dođe do trofeja, a da sutra uveče dobije pomoć od Hubija Hurkača koji treba da savlada Karlitosa Alkaraza, jer jedino ako Španac ispadne pre finala biće moguće da Đoković bude na vrhu liste, a ujedno i vodeći nosilac na US Openu.

Uz to, Đokoviću će pripasti i deo nagradnog fonda ovog turnira, a plasmanom u polufinale, Novak je zaradio 304.375 američkih dolara!

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković odradio poslednji trening u Crnoj Gori pred put u Sinsinati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 50-togodišnjak

    19. avgust 2023 | 12:46

    Ma šta god da bude neka bude a videćemo šta će biti, te da li će biti prvi na ATP listi ili neće, to nije ni bitno i to ništa ne može promeniti jer definitivno Novak Đoković je ubedljivo najbolji teniser sveta svih vremena baš pravi GOAT, pa ako (nadamo se) pobedi na ovom turniru to će sve više i više biti teže za neke buduće tenisere da dostignu ili prestignu njegovu nedostižnost a po svemu sudeći Novak je i dalje ubedljivo najspremniji teniser na ATP-u što i dalje važi za najvećeg favorita za osvajanje velikih turnira i nadamo se da će ih još (trofeja) biti. Sa srećom i srećno Novače

  • Др

    19. avgust 2023 | 12:17

    Највећа зарада је главобоља хејтера!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA