≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Đokemon, samo mu još jedna fali da ih skupi sve...": Najveći Novakov hejter sada u superlativu o Srbinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegov hejter, možda više i neće biti hejter...

  • 3
Novak Đoković i Ben Rotenberg Foto: Profimedia/Patrick Hamilton / Zuma Press, Youtube/Sport360

Novak Đoković je ponovo uspeo da učini nešto neverovatno i ovoga puta je napravio nadrealan preokret kojim je slavio u finalu Sinsinatija protiv Karlosa Alkaraza sa 2:1, po setovima 5:7, 7:6, 7:6. Srbin je tako još jednom pokazao zašto je najbolji ikad.

Koliko je bio dobar i koliko toga je postigao ovim finalom, govori i činjenica da je naterao Bena Rotenberga, američkog novinara, da se oglasi zbog Novaka Đokovića, kome je tražio manu u pobedi, dok je ovog puta nešto drugačije i bilo.

Da stvar bude još zanimljivija, to nije uradio samo jednom, već se nedugo zatim i još jednom javi, ponovo u superlativu govoreći o Novaku Đokoviću.

Rotenberg je dao i novi nadimak Novaku Đokoviću, nazvavši ga "Đokemon", očigledno aludirajući na poznati anime, Pokemone, gde je cilj Eša Kečuma bio da upravo sakupi sve pokemone. On je ovog puta nazvao Novaka "Đokemonom", rekavši da mu nedostaje samo još jedan Masters u Monte Karlu, kako bi "skupio generaciju III".

Nema sumnje, niko nije kao Novak.

(Telegraf.rs)

Video: Novak spasao meč loptu i posle skoro četiri sata epski srušio Alkaraza: Najbolji poeni sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA