≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jake reči Novakove navijačice: "Porodica je ostavljala sve zbog njega, videti kako se ne poklanja mafiji..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đina od 17. godine prati Novaka

  • 3
Novak Đoković Foto: Foto: Ian Johnson/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia/Instagram/gmflorio

Dobio je Novak Đoković veliki broj poruka posle osvojenog Sinsinatija, kako lično tako i putem društvenim mreža od strane navijača!

Jedna od njih je posebno privukla pažnju i došla je od izvesne Đine Bontempo, fitnes trenera, koja je, sudeći po svojim rečima, veliki Noletov navijač dugi niz godina.

Kako ona, tako i cela njena porodica.

- Veliki sam obožavalac Đokovića od svoje 17. godine. Moja porodica bi ostavllaja sve i gledala njegove mečeve otkad znam za sebe. Gledati kako njegova karijera eksplodira, prisustvovati svim njegovim TOP 3 bitkama, a zatim videti kako odbija da se pokloni mafiji tokom poslednjih nekoliko godina bila je takva inspiracija - napisala je Đina na Tviteru i dodala:

- Čak sam i ja imala trenutak sumnje nakon poraza u Vimbldona i nakon 7:5, 4:2 za Alakaraza u finalu Sinsinatija. Ali njegova mentalna snaga je bez premca. On je zaista jedan od najvećih sportista svih vremena. I još nije završio. Neka mu Bog da mnogo godina. Još jedna emotivna pobeda za njegove brojne obožavaoce širom sveta.

Nastavila je Đina i dalje da komentariše finale.

- Ne mogu da verujem šta sam upravo gledaola. Meč za vekove. Novak Đoković je prošao kroz toplotnu iscrpljenost i ekstremne uslove da bi dokazao da je i dalje vrhunski šampion. Tako smo srećni što imamo nekoga poput Alkaraza koji može da izvuče takvu vrstu performansi iz njega. Idemo!

(Telegraf.rs)

Video: Novak spasao meč loptu i posle skoro četiri sata epski srušio Alkaraza: Najbolji poeni sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pero

    21. avgust 2023 | 11:47

    Nasi sportisti u svim drugim sportovima bi bili puno bolji kad bi se ugledali na Nola .istrajnist respekt prema protivniku ma kako da te pokusa omaovazavati ne prepucavati se preko novina ma sta ti uradili jednostavno se skoncentrisati na ono sto u tvom sportu najbolje znas i tu od sebe izvici maksimum.To najvise vazi za Fudbalere i kosarkase i ljude u njihovom okruzenju.

  • Srele

    21. avgust 2023 | 13:40

    Gracie Djuna, gracie per tuti.❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA