≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Američka novinarka koja je vređala Srbe sada smatra da je Novak Đoković neregulano pobedio Alkaraza!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čemu ovo?

  • 67
Novak Đoković Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspeo je da dođe do nove, svoje 39. titule na Masters turnirima u karijeri, pošto je sa 2:1 u setovima bio bolji od Karlosa Alkaraza posle skoro četiri sata tenisa. Međutim, čini se kao da je Nole tokom ovog meča dobio i novog hejtera.

Američka novinarka, komentatorka sa ESPN-a, Rene Stabs, na kraju meča je objavila jedan Tvit u kom je prvo čestitala Novaku Đokoviću na osvajanju titule, ali se potom i pobunila protiv nečega.

Naime, ona tvrdi da je poen kojim je Novak postao šampion nije regularan. Tačnije, ona smatra da je loptica posle Novakovog servisa dodirnula mrežu, što znači da je servis morao da bude ponovljen. Kao njen argument, ona navodi i to da je Alkaraz i sam ostao u čudu.

- Neverovatan meč! Neverovatno, ali sam sigurna da je bio "nec" na meč lopti. Poslušajte i pogledajte rekaciju Karlosa Alkaraza. Ne oduzimam ništa od Novaka, ali, ovo je glupo ako je istina - napisala je Rene.

Ovo nije prvi put da Rene priča negativno protiv Novaka, pošto je tokom Australijan opena u jednom razgovoru kritikovala i njegove navijače, kao i sve Srbe rekavši da su oni narod koji uvek samo glumi žrtve.

(Telegraf.rs)

Video: Novak spasao meč loptu i posle skoro četiri sata epski srušio Alkaraza: Najbolji poeni sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    21. avgust 2023 | 13:16

    To Nole. Meni kao Hrvatu je najdraze kada nacije koje su po velicini kao jedan USA grad nabijaju komplekse vecima od nas. Izraz lica Amera,Njemaca,Engleza i ostalih koje izvlacimo za usi u mnogim sportovima govore sve. Isto kao i uzvici iznenadjenja tipa woooow kada saznaju da je moja kuca starija od njihove drzave. Ili Njemaca koji su u ex YU dolazili na Jadran da bi usparali. Nema vise dzabe ni kod stare babe. Ako ja u Minhenu mogu platiti kriglu piva i svinjsku koljenicu ili pola pileta 30€ mozete i vi porciju ribe i casu vina 20€.

  • Milan Vuletic

    21. avgust 2023 | 12:44

    Zavist je teska bolest. Frustracija nekadasnje teniserke je ocigledna a u ovom prelepom sportu nebi mogla ni patike da cisti Novaku.

  • Nena

    21. avgust 2023 | 12:48

    Žao mi je, što slabo vidiš a zlobe ti ne nedostaje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA