≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od šoka u Kini: Kecmanović vodio, pa dozvolio Zverevu veliki preokret za polufinale Čengdua

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser nije uspeo da iskoristi priliku i dođe do pobede

  • 0
Miomir Kecmanović, Jošihito Nišioka Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je od Aleksandra Zvereva u četvrtfinalu turnira u kineskom Čengduu sa 2:1. 

Od starta meča, Kecmanović je nametnuo svoj ritam i vrlo brzo stigao do brejka i poveo sa 3:1. Ipak, Nemac je odmah uzvratio. Usledilo je nekoliko gemova u kojima su obojica tenisera bili sigurni, da bi posle 6:5, Kecmanović ponovo iznenadio rivala, došao do brejka i osvojenog seta za 1:0.

I u nastavku viđena je velika borba. Zverev je uspeo da se oporavi od gubitka seta pa pravi brejk za 2:1. Delovalo je da će sve brzo biti rešeno posle vođstva od 4:2. Ali, usledila je nova drama u režiji Srbina. Naime, Kecmanović se vraća u set posle brejka, a onda pri vođstvu od 5:4 i 0:40 za Zvereva dolazi do 40:40, i onda gubi gem. Potom, Zverev pravi brejk za 6:5, a onda uzvraća osvojenim setom za 1:1.

Do kraja, Zverev je iskoristio pad u igri srpskog tenisera. Tako, odmah na startu trećeg seta dolazi do brejka, potom, pravi još jedan za 5:2 i na kraju dolazi do sigurne pobede i plasmana u polufinale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA