≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žestoke prozivke na račun Federera: Sve više shvatam da je Đoković čist teniser, dok je Rodžer...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je Francuz u pravu?

  • 3
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Francuski novinar Benoa Mejlin uzburkao je teniske strasti izjavama posle Lejver Kupa, a koje su direktno vezane za "prave namere" Rodžera Federera!

Govoreći u svojoj emisiji "Sans File", Mejlin je doveo u pitanje te prave namere Švajcarca, inače osnivača Lejver Kupa, te dodao da je Novak Đoković taj koji je u stvarnosti najcenjeniji igrač.

- Što sam stariji, sve više počinjem sebi da postavljam pitanja o imidžu koji imam o Federeru i o imidžu koji sam imao o Đokoviću. I što više idemo napred, sve više shvatam da je Đoković čist teniser. On je taj koji je stvorio PTPA, koji pokušava da obezbedi da se što više novca preraspodeli, čak i na sekundarno kolo, dok kod Federera počinjem da se pomalo plašim te megalomanske strane čoveka koji je čak i stvorio takmičenje, koje nije na njegovo ime, ali je ipak njegova stvar - rekao je Mejlin.

Pokušao je Francuz i da objasni te svoje reči.

- I to je samo za zvezde, nije za male igrače. Opet, zašto ovo takmičenje nije ostavio za kraj godine? Zašto je hteo ovo da uradi usred sezone, da za**be jer, iskreno, ova priča je za***na. Pogledajte Mec (ATP 250), bili su primorani da ga pomere, inače bi turnir bio mrtav. I shvatate da će malo po malo ovu nedelju Lejver kupa učiniti praznom. Još jednom, ako se razvija, to je zato što je Federer taj koji to želi. Pogledajte Federera 2019, kada ide na egzibiciju sa Zverevim u Latinsku Ameriku, on to radi u isto vreme kada je nedelja Dejvis kupa. On ionako s**e po Dejvis kupu radeći ovo - poručuje Mejlin.

Podsetimo, ovogodišnji Lejver kup završen je ubedljivom pobedom Tima sveta nad Timom Evrope, a sam Federer je poručio da bi sledeće godine u Nemačkoj voleo da vidi upravo Đokovića i Karlosa Alkaraza kako igraju zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    26. septembar 2023 | 09:02

    a još nije čestitao Novaku ovaj naduvenko Federer!! eto, mala stvar “kupuje “ čoveka. Federer ima pare, ima dosta toga , al kad čuje ime Novak on prebledi od zavisti 😀 “čudna jada u Federera duše”😃😃😃

  • Sk

    26. septembar 2023 | 09:50

    Trebalo je prevesti sa "sliku, predstavu, utisak", i naravno da je u pravu. Pregledano preko 300000 puta, dobar znak.

  • Cv

    26. septembar 2023 | 09:14

    Hejteri nek im se sagnu obojoci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA