≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Federer govorio o svom životu nakon tenisa: "Sada sam profesionalni vozač, uopšte nemam dovoljno vremena"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Švajcarski teniser mora da se posveti i svojim mališanima

  • 0
Mirka i Rodžer Federer Foto: Tanjug/AP

Prošlo je tačno godinu dana od kada je Rodžer Federer objavio penziju na Lejver kupu, posle čega je definitivno okačio reket o klin i nije se vraćao na teniske terene. Umesto toga, navijači su ga sretali na aerodromima, u prodavnicama... 

Odlučio je Rodžer da pokuša da živi kao sav normalan svet. Sada ima dosta svakodnevnih obaveza, pre svega oko svojih mališana, a vremena - nema.

- Dani su dugi, ali u isto vreme osećam da nemam dovoljno vremena da organizujem svakodnevicu. U tome mi pomažu i deca. Danas sam profesionalni vozač, organizator… To je test na drugom nivou - istakao je Rodžer i našalio se da je posla mnogo.

Federer je rešio da se posveti i svojoj humanitarnoj fondaciji, koja se bavi obrazovnim projektima u Južnoafričkoj Republici i Švajcarskoj. Do sada su kroz njih prošli mnogi đaci.

- Nedavno sam boravio u Ujedinjenim nacijama gde smo govorili o unapređenju kvaliteta ranog učenja. To je nešto u čemu uživam. Konačno smo svi kao porodica otišli ​​na odmor u Južnu Afriku. To je bio moj san od kada sam osnovao fondaciju. Sada slavimo 20 godina, tako da znam da ću se time baviti u narednim godinama - dodao je Rodžer.

(Telegraf.rs)

Video: Srpska truba u Španiji: Pogledajte kako se navija za Đokovića, čitav orkestar je tu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA