• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda zove klince na besplatne časove tenisa

Vreme čitanja: oko 1 min.

U tu svrhu 31.09.2023. u 11 časova, na terenima TK Crvena zvezda se organizuje javni čas

  • 0
TK Crvena zvezda

Foto: TK Crvena zvezda

TK Crvena Zvezda zajedno sa Data-Driven Lab po treći put organizuje besplatnu školu tenisa u trajanju od mesec dana koja će najmlađima od 5 do 9 godina omogućiti da se upoznaju sa tenisom i druže sa svojim vršnjacima.

Teniski klub Crvena Zvezda od svog osnivanja 1948. godine popularizuje ovaj sport i razvija mlade u takmičare koji su se proslavili širom sveta.

Slobodan Živojinović, Jelena Janković, Nenad Zimonjić i Viktor Troicki su najpoznatiji među zvezdinim takmičarima.

“U današnje vreme bavljenje sportom postaje sve važnija karika u zdravom razvoju svakog deteta. Ova akcija ima za cilj da se deca uvedu u svet sporta i da sa svojim vršnjacima na zabavam način razvijaju svoje telo i um. Kao klub naravno da želimo da deca ostanu u tenisu. Trudićemo se da nauče tenis, steknu brojne prijatelje i veštine koje će ih obogatiti na putu odrastanja” – rekao je direktor TK Crvena zvezda Slobodan Vojinović.

Praćenjem svih aktivnosti kluba od strane Data-Driven Lab, a posebno one koje su vezane za najmlađe Anastasija Vivatenko ističe:

“Danas, zajedno sa klubom, drugu godinu za redom pokrećemo odličnu aktivnost, mesec dana besplatne škole tenisa. Mislim da je to lepa prilika da deca saznaju vise o tenisu i sportu. Data-Driven Lab je ponosna sto je deo oblikovanja budućnosti tenisa u zemlji i pomaže da se oživi više ovakvih događaja. Lepo je gledati prve korake dece u sportu i da izazivaju takve emocije i sreću”.

U tu svrhu 31.09.2023. u 11 časova, na terenima TK Crvena zvezda se organizuje javni čas. Svim polaznicima su obezbeđeni reketi, lopte i drugi rekviziti kao uvod u mesec dana korisne i zdrave zabave.

Svi zainteresovani mogu da se prijave za javni čas, ali i tokom meseca na telefon 063 65 87 19.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA