Vreme čitanja: oko 1 min.

"O, Bože! Imam jednu smešnu priču sa Novakom": Šarapova se prisetila opklade koju je izgubila od Đokovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pristala sam, jer nisam verovala da će se to desiti," poručila je Ruskinja

  • 1
Marija Šarapova i Novak Đoković Foto: Kristina Bumphrey / INSTAR Images / Profimedia

Nekadašnja ruska teniserka Marija Šarapova ovih dana privlači pažnju javnosti zbog povratka na teren, odnosno odluke da igra Piklbol slem!

U pitanju je sport koji je sličan tenisu i koji bi Šarapovoj mogao da donese nešto manje od milion evra ukoliko, zajedno sa partnerom Džonom Mekinroom, pobedi Andrea Agasija i Štefi Graf.

Zato i ne čudi što je Šarapova ponovo interesantna medijima, a u emisiji "The Rennae Stubbs Tennis Podcast" prisetila se i jedne anegdote vezane za Novaka Đokovića.

Na pitanje da li je naslutila da će Đoković imati tako sjajnu karijeru kao ona, prvo je prasnula u smeh pre nego što je ispričala tu anegdotu. U pitanju je opklada koju je Novak predložio ukoliko je pobedi na jednom egzibicionom meču.

- O Bože, ne, imam ovu smešnu priču sa Novakom. Sećam se da smo osvojili naše prve grend slemove, bilo je to u trenutku kada je on stigao do vrha i njegovo telo nije bilo na nivou njegovog tenisa. Igrali smo egzibiciju u Indijan Velsu. Ne sećam se kakva je bila opklada, ali je rekao da ako dobije opkladu, idemo na večeru. A ja sam odgovorila: "U redu, dobro, šta god, kao da će se to desiti." A onda je na kraju pobedio i rekao: "Da, idemo na večeru."

Novak i Marija su ovo javnosti još otkrili 2020. godine, kada su se takođe šalili, da bi Ruskinja još jednom ponovila šta se dešavalo na toj večeri.

- Bilo je tako smešno, on je rekao na večeri: "Možemo li da se slikamo?"

Potom je i pohvalila Srbina za partije na terenu.

- Poznajem ga jako dobro i neverovatno je videti koliko je strastven, a ovaj element dugovečnosti koji ima, kako se ophodi prema svom telu, kako su mu pripreme, to je fascinantno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA