≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak poredio golf i tenis: "Ne verujem da ću više ikada igrati pred ovoliko ljudi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji teniser sveta demonstrirao sjajan golf

  • 0

Novak Đoković je bio zvezda Rajder kupa, koji je održan u Rimu, a gde je učestvovao u "Ol star" meču, gde je imao duel protiv zvezde Formule 1, Karlosa Sainca.

Nole i njegov partner su na kraju došli do pobede, a najbolji teniser svih vremena pokazao je sjajne udarce i u golfu.

Pred poslednje udarce, dao je kraći intervju, gde je pričao o iskustvu igranja golfa.

- Imao sam nekoliko dobrih saveta od mog partnera, pokušaću da iskoristim to i da budem što bliži rupi, veoma je daleko - rekao je Novak, a zatim je uporedio i koliko mu pritisak koji ima na teniskom terenu pomaže i u golfu.

- Da, pomaže, ali očigledno je drugačija stvar za mene da igram golf i tenis. Nikada nisam igrao golf pred ovoliko ljudi i verovatno neću nikada igrati više golf pred ovoliko ljudi. Sjajno iskustvo, a kada gledam moj nivo, veoma sam zadovoljan. Ali, nisam završio, molim vas... - poručio je Novak, a potom se vratio da dovrši posao.

Na kraju je Novak i završio posao sa svojim partnerom Kipom Popertom, kojeg je posebno nahvalio pred kamerama.

- Hvala mnogo, to je sjajan kompliment, ali sve je zahvaljujući mom partneru, koji je doprineo svojom partijom. Bilo je sjajno hodati okolo, razmenili smo neka iskustva koja imamo u našim različitim sportovima. Divim mu se, kao i ljudima koji igraju golf na način. To je inspirujuće, veliko je zadovoljstvo, velika čast, i veliko hvala ljudima koji su izašli i učinili sve ovo mnogo većim. Za nivo mog golfa, pošto ne igram mnogo, prezadovoljan sam i mislim da sam igrao dobar golf danas - rekao je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković: Nisam bio toliko loš u golfu, imao sam neke dobre udarce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA