Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna izjava Novaka Đokovića o Karlosu Alkarazu: Da li ovo znači da će igrati godinama?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser je rekao da je on budućnost

  • 4
Novak Đoković, Karlos Alkaraz, US Open 2023 Foto: Ian Johnson / Icon Sportswire / Profimedia

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, iskoristio je svoje slobodno vreme kako bi došao u Rim, gde je učestvovao na prestižnom golf turniru po imenu "Rajder Kup", gde je pokazao i pozamašno umeće, kao i da nije dobar samo s reketom.

Posle turnira, Đoković je pričao i o svom trenutno najvećem "neprijatelju", a to je Karlos Alkaraz.

Novak je imao samo reči hvale o španskom teniseru, za koga je rekao da je on budućnost, ali, rekao je i da to rivalstvo ne doživljava isto, kao neka ranije.

- Mislim da budućnost tenisa izgleda dobro sa Karlosom koji je predvodnik. Imali smo neke neverovatne susrete prošle i ove godine, na Vimbldonu, na Rolan Garosu, u Sinsinatiju, gde je bio jedan od najboljih mečeva u tri seta koja sam ikada igrao. Sjajno je za naš sport da se dešavaju nova rivalstva, ali rivalstva sa Federerom i Nadalom, takođe i sa Endijem Marijem su za mene iznad. Sa Karlosom sam igrao 3-4 puta, nadam se da ćemo igrati kao što sam igrao sa drugim momcima, što znači da ću igrati u godinama koje dolaze, ali sumnjam. Hajde da vidimo šta će biti. Imao sam sjajnu sezonu, Grend slemovi su za mene najvažniji u ovom momentu moje karijere, gde želim da igram najbolji tenis. Osvojio sam tri od četiri ove godine uz još jedno finale, ne mogu da tražim više od toga - rekao je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: A video that will be watched for years: What Novak Djokovic said from the balcony

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA