≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog ovoga je Novak najveći, mesecima se spremao za golf i otkrio: "Ne smem da se obrukam ili pogodim nekoga"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novakov tim je pobedio u Ol star meču na Rajder Kupu u golfu

  • 0
Novak Đoković Printscreen: Twitter/@GolfChannel

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, iskoristio je svoje slobodno vreme kako bi došao u Rim, gde je učestvovao na prestižnom golf turniru po imenu "Rajder Kup", gde je pokazao i pozamašno umeće. 

Tako, posle Ol star turnira, na kojem je njegov tim pobedio, Novak je dao intervju za Golf Kanal, u kojem je otkrio na koji način se pripremao.

- Volimo da igramo golf, pratimo golf i kada sam dobio poziv, rekao sam sebi da moram da prihvatim. Potom, počeo sam da se raspitujem ko sve učestvuje i koje su njihove mane. Naravno, počeo sam da treniram malo više. Uzeo sam nekoliko časova. Kada postanete otac, onda imate malo vremena. Nisam igrao mnogo golf u poslednjih 6,7 godina. Ali, povećao sam vreme na golf terenu poslednjih meseci, a posebno poslednjih 10 dana. Rekao sam sebi da moram da budem pripremljen. Ne smem da se osramotim, još gore, da ne pogodim nekog u glavu. Ne želimo to i nemam osiguranje - našalio se Novak i nastavio:

- Morao sam da budem siguran da sam na dobrom nivou. Zahvalan sam svima, Luku, Rajder Kupu, mom biznis partneru i prijatelju Marku koji je mnogo bolji golfer od mene i koji mi je dao odlične savete.

Novak je potom otkrio da će ostati nekoliko dana na Rajder Kupu.

- Ostajem ovde nekoliko dana. Moram da vidim kako sve izgleda. Svi pričaju o buci, neverovatnom "vajbu" koji možete osetiti. Ostaću to da to osetim i uživam u fantastičnom golfu - zaključio je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković: Nisam bio toliko loš u golfu, imao sam neke dobre udarce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA